En af eksperimenterne fra pølsedagen er amerikansk morgenmads-pølse, som jeg kender den hjemmefra. Ca. 8 cm. tyk, den skæres i skiver på tværs før den steges på panden. Kun svinekød med den obligatoriske 1/3 fedt. Krydret med en smule fennikel og salt og peber. Intet andet.
Lækker. Assistenten på 5 1/2 er på weekendbesøg, han kan også godt lide den. Også Oskar på 4 1/2. Vellykket, men der skal arbejdes videre på tarmen, som den er fyldt i. Denne er i okseskærver, som har den helt rigtige størrelse. Elastisk er den dog ikke.
Tarmen krøb da den kom på panden, og rullet af pølserne. Skiverne holdt fint sammen, men tarmstykkerne lignede elastikker. Ikke lækkert. Pølserne laves efter grundopskriften. Mængderne her er:
1,2 kg. svinebov med fedt på
små 500 g. fersk spæk
2-3 spsk. salt
1/2 tsk. friskkværnet sort peber
1 tsk. fennikelfrø, ristede og stødt i kaffemølle
okseskærver - indtil der findes noget bedre
3 kommentarer:
Excellent recipe. I make my own, too.
But as a native of the American South, I can tell you that we almost never stuff breakfast sausage into casings (because we find it too much trouble). We just hand form them into patties.
Yeah, I could definitely imagine that...
as a native of the American North ;-) my Dad and uncle used to put them in thinner casings, but I don't know what they were made of. I don't think they were artificial.
Great to meet a fellow breakfast sausage fan. Is your recipe much different?
Kim
Hi! CONGRATULATE YOU FOR YOUR RECIPE. You wanted information about where to buy animal guts, I would like to make a recipe the same, but I do not understand nor find where to buy. Thank you very much for everything
Send en kommentar