Pølsegrundopskriften kan som sagt varieres uendeligt med forskellige krydderier, grønsager, nødder, spiritus mm. Denne er an af mine favoritter, krydderierne i barndommens klassiske italienske pølser.
De kunne (kan stadig) købes i mere eller mindre stærke udgaver. Er vidunderlige sammen med grillede lysegrønne peberfrugter, god tomatsauce og godt brød - Peppers and sausages. Til grundopskriften bruges:
1 spsk. hele sorte peberkorn
3-4 spsk. hele fennikelfrø
5 fed hvidløg, hakkede
1. Peber og fennikelfrø varmes et minut eller to på en hed pande, indtil de begynder at lugte ristet. Stødes så grøft i en morter eller kaffekværn. Vendes godt sammen med hvidløg i kødet inden det hakkes.
Vi lavede også en variation med ramsløg, hakkede groft og lige blancherede et øjeblik - for at fjerne evt. jordbakterier. Æltet i kødet efter hakning.
Endnu en variation fik ramsløg og et par skefulde af Jonas chilisauce - inden habanera'en kom i.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar