1 gulerød, hakket
2 store løg, hakkede
2 stilke bladselleri, hakkede
ekstra jomfru olivenolie
1/2 spsk. frisk oregano, hakket (eller 1/2 tsk. tørret)
bladene fra 1 grene timian
1 laurbærblad
3 dåser tomater med god smag (og ikke for sure)
1/2 lille dåse tomatpure
salt og friskkværnet peber
1-2 spsk. honning eller rørsukker
1 glas rødvin
1. Svits gulerødder, løg og bladselleri i olivenolien til løgene er klare. Tilsæt så resten af ingredienserne og lad saucen simre på meget lav blus i mindst 1 1/2 time, helst længere. Rør i saucen en gang i mellem, så den ikke brænder på.
2. Smag til eventuelt med salt, peber, sukker og olivenolie. Husk at fjerne laurbærbladet før servering. Saucen kan blendes, hvis den skal være mere ensartet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar