Sider

fredag den 20. juni 2008

Midsommerskov

Sidder her foran Mac'en med et køligt glas af min yndlings ikke-nordrhônske Viognier - 2007 fra argentinsk Candela. Er glad og føler mig priviligeret, det har været en super dag i skoven.

Sejltur til Frederiksdal med turistbåd fra Lyngby. Glødende mobiltelefoner, så alle kunne finde hinanden - hvordan gjorde vi det nu førhen? Et glas økologiske bobler til at fejre de færdige massørers eksamener. En masse velgrillet kød og grønt og pølser i svøb. En velophængt super-tarp til at gå inde under ved byger. En fed stemning af at slappe af og være sammen på kryds og tværs.

Med et par kolleger og nye og gamle kursister fra Blindeinstituttets Massøruddannelse, vi har en fed 'voksen til voksen' kontakt, når det skal kaldes noget. Minder om måden lærere og studerende tit var sammen på min gamle højskole, og jeg elsker det.


Skoven er midsommer frodig, fuglene giver den lidt ekstra, når de opdager, at nogle øver sig i at bestemme deres sang, regnbygen stopper nogle meter fra hvor vi sidder, så vi bliver ikke våd. Bare en af de dage...

Ingen kommentarer: