Så er det påske. Med haner og høner. Påskeliljer og gæslinger inde, krokus udenfor. Røde æg.
Påskemenuen er besluttet. Den kombinerede glæde og pine, som råder, indtil alle elementerne er faldet på plads, er sluppet.
Denne gang har jeg haft mange ønsker. Jeg ville gerne have haft salat med lammetunger til en forret, de kunne ikke fås uden bedre tid. Ellers noget med æg; en rød Bourgogne, som har kaldt ekstra højt her på det sidste, skal have en hovedret, som gør den ære. Havde også håbet på trøffel, men der var kun nogle grimme tilbage.
Til dessert noget... øh... cremet.... som både henrykker den 6 årige og vi andre - uden chokolade pga en super Beerenauslese, jeg har gemt til lejligheden. Det bliver....
En bid stenbiderrogn, måske med lidt peberrod eller wasabi
Lun salat af hestebønner og forårets nye skud - fennikel, brændenælde, skvalderkål, ramsløg - med ægge-citronsauce, avgolemono, evt. pisket op som sabayonne
Perlehøne med morkler, måske udbenet og farseret?.... og fin æggepasta
Epoisses, når Volnay'en nu er åben
Frossen citroncharlotte med vanilje parfait, citronfromage og måske -sorbet
Suppen til avgolemono er sat over. Glæder mig til på lørdag...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar