Med kvæder i dag, der er lidt optakt-til-påske over det. Basistaginen har stået i køleskabet siden den blev lavet i søndags. Også godt i forhold til at skumme fedtet af - det lægger sig ovenpå og stivner, når det bliver koldt - så er det helt nemt at fjerne.
Portioner tages op efterhånden, som de skal bruges. I går var den med blomkål, i aften kogte jeg et par kvæder med sukker og lidt kanel. Det tog ca. 20 minutter, så var de bløde uden at være slatten. Op med dem. Kogelagen er gemt, hvis der dukker noget op, den kan bruges til.
En passende portion tagine med sky varmes godt igennem på lav varme i kvædegryden. Med lidt hakket korianderblade.
Der var couscous tilovers fra i går. Ikke helt så delikat, når den genvarmes, men absolut fint nok. Hvor har de tre taginer været gode. Og nu nok. De sidste to små portioner er kommet i fryseren.
Egentlig ikke en perfekt løsning, da frysningen tager noget af smagen og ødelægger den nuancerede og finbalanceret krydring, som var grunden til jeg lavede den. Men det går an en travl dag. Skal bare efterkrydres.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar