En anden kvalitet end det mad-porno-wow, som kommer, når jeg bliver tiltalt af de smukkiserede billeder i kogebøger, gourmetblade og reklamerne. Kyllingens gyldne skorpe er lavet af lak osv. Uopnåeligt, totalt fiktion. Det ser virkelig lækkert ud, sætter sanserne i gang. Bare hult bagefter.
fredag den 3. april 2009
Eating forår
En anden kvalitet end det mad-porno-wow, som kommer, når jeg bliver tiltalt af de smukkiserede billeder i kogebøger, gourmetblade og reklamerne. Kyllingens gyldne skorpe er lavet af lak osv. Uopnåeligt, totalt fiktion. Det ser virkelig lækkert ud, sætter sanserne i gang. Bare hult bagefter.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
3 kommentarer:
Hørt hørt, jeg har også tryllet med ramsløg i dag :-)
har været inde og kigge på tryllerierne.... lækkert
Det vil jeg også tilslutte mig. Har også høstet i skoven denne og sidste uge :-)
De er bl.a. blevet brugt som rigeligt grønt drys på nogle lynstegte makrelfileter med en rub af fennikel- og korianderfrø, chili og hvidløg.
Og som grønt på en syndig drivhustomatsalat (marts er længslernes måned).
Har også tidligere med stort held brugt dem sammen med dampede muslinger.
Send en kommentar