Sider

lørdag den 2. august 2008

BLT

Hvor fik drengene gravet meget, køkkenhaven er nu dobbelt så stor som i går. Fantastisk. Og ryddet bunken med byggeaffald, der dukkede frem, da brombærkrattet blev fjernet.

De nye muligheder gør mig svimmel. Der er plads til alt! Flere blomster. Et rigtigt jordbærbed. Hindbær, også gule og efterårs-. Frugttræer, måske en kvæde, som jeg har savnet her i det nye hus. Store knus og en kæmpe tak til jer!

Efter arbejdet fik vi en ordentlig amerikanerklassiker, BLT - Bacon, lettuce and tomato sandwich. På toastbrød, som traditionen byder, en ellers sjældenhed i huset. Ristet brød smurt med lidt hjemmelavet dressing, et par modne blommetomater i skiver, så 3 stykker bacon. Et tykt lag salatblade fra den bette gamle have og endnu et stykke smurt ristet brød.

Bacon'en kan ristes i ovnen, en god måde når der skal bruges meget. Eller når man er blind eller halvblind - som mine to gravere.

Baconskiverne lægges tæt, men ikke overlappende, på bagepapir i en bradepande. De steges i varmluftsoven ved 200° C i 12 - 15 minutter. Tages op og lægges på noget køkkenrulle til at tage det værste fedt. Når fedtet er afkølet i bradepanden kan bagepapiret rulles sammen og smides ud.

Ingen kommentarer: