Det har været en skøn uge med madprojektet, der er så meget, der er lykkedes. Dyb tilfreds. Mange arbejdstimer. Food'en skal være fast.
Det hurtigste, jeg kunne få øje på var polenta med ost og smør. Lavet med højkvalitets Parmigiano af mælk fra de røde køer. Kun lidt smør. Saucen er en sjat kalvefond fra fryseren kogt ind 10 min. med lidt rødvin og friskkværnet sort peber. Til den er næsten klistret.
Serveret i en gammeldags dyb tallerken = rent comfort food. Nogle tyndtudskårne gulerodsstænger mens saucen kogt ind - af Irmas pålidelige søde og sprøde øko-gulerødder. Pecorino dryppet med trøffelhonning bagefter.
Angelo Boffas Barolo fra 1997 i glasset, købt i sin tid hos Theis Vine. Pålidelig. Det er en kompliment. Nebbiolo næse, som jeg så godt kan lide, og en oplevelse at drikke. Ikke noget vild, bare helt igennem godt. Som det ville være, hvis jeg boede et sted, hvor vin er en del af dagligdagen.
Svært tilfreds på 20 minutter. Livet er godt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar