Sider

torsdag den 4. februar 2010

Fornøjelig helvedesaften

Har accepteret ikke at røbe noget om programmet, fair nok, my lips are sealed. Som trøst til os billedeafhængige bloggere, fik vi lov at forevige Wassims helvedesportræt... heldigt han er sådan en pæn mand.
Det var nogle fornøjelige timer i selskab med nogle andre bloggere og madtyper. Sad ved husets bedste pladser med Michael fra foodies.dk og Claus, som var en del af den store Weberklub delegation. Talte og hørte og lærte, lige noget for mit madhjerte.
Det gav endnu et spark til lysten til at lave noget sammen, at give hinanden udfordringer, som jeg snakkede om i nytårsposten. Vi kom lidt tættere på en form. Svært hyggeligt også, at der kunne blive plads til Jonas - af Jonas Kogebog - og en af hans venner, selv om vi ikke sad sammen. Hilste på Nikolai fra Auremin, Kim fra madblogs.dk og fandt mig pludselig i snak med to andre amerikansk-danskerblandinger. Og en gamle restauratør, som havde spiste mange gange på Fort Lee Diner i min hjemstat New Jersey. Nostalgi.
Sluttede aftenen i en anden verden - til koncert med mit eks-pap-barnebarn og hendes viktoriansk-gothiske, kvindeelskende idol, Emilie Autumn.

3 kommentarer:

Michael sagde ...

Ja det var en super hyggelig oplevelse og jeg synes vi skal arbejde videre for at lave et fælles madblogger tema af en art.

Kim sagde ...

Jeg synes bestemt også vi skal gå videre med nogle af de temaer vi snakkede om igår. Jeg skal nok sørge for at lave plads til det på madblogs.dk - så bare kom med ideerne :-)

kimmm sagde ...

Dejligt at I begge er til at vi laver noget sammen.

Det var fint at møde jer, og jeg har funderet mere over logistikken i dag.. tænker at vi skiftes til at være vært, men jeg ved ikke om det er bedst at have et seperat site - blog - eller om det skal gå på skift på vores nuværende blogs...

Jeg kan i øvrigt godt lide denne fase, hvor noget nyt er halvvejs mellem ide og realisering...

hilsen Kim