et halvt fed hvidløg og 1 cm. tommeltots-tyk frisk ingefær, begge i tynde tændstikker, silketråde.
Når de har fået et minut i det hede olie og er begyndt at blive gyldne tilsættes
2 stængler bladselleri, i skråtskårne skiver
1 cm. tørret chili, klippet i småstykker
Efter de er vendt 1 minut i olien tilsættes
en stor håndfuld sukkerærter
rest perlehønebryst, i skiver
Der vendes et minut til, varmen skrues ned og i panden kommes
3 spsk. vand
1 spsk lys soya
2 tsk. fiskesauce
et lille håndfuld friske korianderblade, hakkede
evt. lidt salt
Efter endnu et minut eller to er bladsellerien næsten mør, sukkerærterne flotte grønne og sprøde og hønen varmet igennem. Så tilsættes
1 tsk maizena rørt med
1/2 dl. vand
Der røres godt endnu et minut eller to, indtil saucen er tyknet lidt. Retten hældes op med det samme og dryppes med
10-15 dråber sesamolie
Ingen kommentarer:
Send en kommentar