Samme opskrift som sidst, denne gang var den ene ud af fem, hvor der faktisk var en pose endestykker fra en lufttørrede skinke i køleskabet. Med årets første hestebønner, de spanske favas. Den første række hestebønner er også lige sået i haven. Til bønner med skinkeender til sommer. Eller en hestebønne-cassoulet.
Det smagte bare godt, jeg følte mig priviligeret og åbnede en flaske Barolo til. Cascina Cucco 'Vigna Cucco' 1997 fra Carlo Merolli. En god oplevelse, forførende som Barolo kan være. English
2 kommentarer:
Har længe haft et godt blik til din opskrift på hestebønnerne. Prøvede det den anden dag og var meget begejstret. Tilsatte for egen regning nogle friske, små squash fra haven samt citronsaft til sidst. Lækkert!
Ja, er det ikke en skøn ting? En gammel tapasret i sydspanien, overalt på diskene i de små sherry barer.
Der kommer syren fra det glas, man drikker til, god ide at komme citron i, hvis den spises uden vin.
Send en kommentar