Det skal ikke være gris det hele, jeg nåede at glæde mig rigtig til desserterne. Panna cotta'en skal i hvert fald være med, her i en version med passionsfrugtsirup. Til 20 portioner:
14 blade husblas
1,5 l. dobbeltfløde
7 dl. sødmælk
600 g. sukker
fintrevet skal af 4 appelsiner
175 ml. passionsfrugtsirup fra Heibergs
1 dl. Grand Marnier
1. Udblød husblasen i koldt vand.
2. Bring langsomt fløde og sukker i kog. Kog roligt i 5 - 8 minutter, så blandingen reduceres med en trediedel. Tag gryden af varmen. Tag husblasen op og vrid vandet ud af den. Kom husblas og spiritus i fløden og pisk blandingen ensartet. Hæld flødeblandingen gennem en sigte - så eventuelle husblastrævler ikke kommer med - og fordel i formene. Stil i køleskab i 3-4 timer, indtil panna cotta’erne er faste.
4. Panna cotta’erne skal vendes ud på tallerkner. Det gøres nemmest ved at dyppe formene først i varmt vand i nogle sekunder.
Panna cotta er godt med frugt og en lille kage til, denne skal serveres med bagt mango og limetærte.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar