Varmede en rest vinbraiseret kanin og polenta med smør og kom en håndfuld nye, friskbælgede ærter i et minut til sidst. Med en rest af Schiavenzas Barolo 1998, købt hos Carlo Merolli. Også fra i går. Sluttede af med en rest blød, lækker melløs Fransk Chokoladekage fra bageren med et par skefulde rest-jordbær med råsukker. Slow food fast.
lørdag den 28. juni 2008
Kanin med friske ærter
Varmede en rest vinbraiseret kanin og polenta med smør og kom en håndfuld nye, friskbælgede ærter i et minut til sidst. Med en rest af Schiavenzas Barolo 1998, købt hos Carlo Merolli. Også fra i går. Sluttede af med en rest blød, lækker melløs Fransk Chokoladekage fra bageren med et par skefulde rest-jordbær med råsukker. Slow food fast.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar