Det har varet længe siden sidste post, jeg har gang i lidt (for) mange projekter. På madsiden arbejder jeg målrettet på at rydde ud i fryseren. Andelever, mørdej, blåbær, 1/2 brioche - hjembragt fra Paris, det kan man da ikke bare spise til hvad som helst...
Skabene også - amarena kirsebær tilovers fra december fragilité, tørrede morkelstokke... hvor kommer alle de poser små hvide bønner fra? Det føles godt, at få brugt de ting, samler-genet ikke lader mig smide ud efter de store madprojekter. Planen var at skrive om de spændende retter, jeg lavede med varerne, men indtil videre er der ikke kommet noget specielt kreativt ud af det.
Minestrone selvfølgelig, og et par andre samle-supper. En håndfuld profiteroles af vandbakkelsesdejen, spaghettini med sauce af en rest mini-clams.
Og så de fine, små spejlæg fra påskens sidste vagtel æg. Med bacon og en masse nyt purløg ude fra haven. Ikke banebrydende, bare dejligt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar