Den anden grund var, at hun kogte dem uden at fjerne skræl og kerner. Smagen bliver mere kompleks, kernerne giver en anelse letbitter mandelsmag, skrællen giver også smag og farve, og ikke mindst vitaminer og mineraler. Vi har også de gode æbler her i Danmark, og efter jeg investerede i et puréjern - en moulinex hed det derhjemme - har jeg gentaget succesen, hver gang jeg har haft rigeligt med æbler af den rigtige slags. Som i år.
lørdag den 10. november 2007
Mom's apple sauce
Den anden grund var, at hun kogte dem uden at fjerne skræl og kerner. Smagen bliver mere kompleks, kernerne giver en anelse letbitter mandelsmag, skrællen giver også smag og farve, og ikke mindst vitaminer og mineraler. Vi har også de gode æbler her i Danmark, og efter jeg investerede i et puréjern - en moulinex hed det derhjemme - har jeg gentaget succesen, hver gang jeg har haft rigeligt med æbler af den rigtige slags. Som i år.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar