Bukserne skylles for blod og lignende. Så i en gryde med 6-8 hele peberkorn, et laurbærblad og et par spiseskefulde eddike. Dækkes med kogende vand og koges sagte i ca. 20 minutter, indtil bukserne er stivnede hele vejen igennem. Vandet skal lige akkurat skælve, ikke koge stærkt. Bukserne køles lidt af i vandet og sættes i køleskabet indtil de skal bruges.
onsdag den 7. marts 2007
Kogt torskerogn
Bukserne skylles for blod og lignende. Så i en gryde med 6-8 hele peberkorn, et laurbærblad og et par spiseskefulde eddike. Dækkes med kogende vand og koges sagte i ca. 20 minutter, indtil bukserne er stivnede hele vejen igennem. Vandet skal lige akkurat skælve, ikke koge stærkt. Bukserne køles lidt af i vandet og sættes i køleskabet indtil de skal bruges.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar