Nogle blev nænsomt stegt i smør som tilbehør til scalopinni med citron og persille. Resten er tørrede. Et par dage i en kurvebakke med stofble i vindueskarmen over radiatoren. 15 minutter i ovnen til sidst, så de bliver helt sprøde, og ind i et glas.
tirsdag den 18. november 2008
Tragtkantareller og årets sidste? kantareller
Nogle blev nænsomt stegt i smør som tilbehør til scalopinni med citron og persille. Resten er tørrede. Et par dage i en kurvebakke med stofble i vindueskarmen over radiatoren. 15 minutter i ovnen til sidst, så de bliver helt sprøde, og ind i et glas.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
1 kommentar:
vi var, her i weekenden, også ude at se "mit" kantarelsted efter i sømmene. Der var stadig til en god franner eller to, amatyst-kantareller. De fik lov at stå.... Til næste år har de bare at være ligeså gavmilde som i år. Men det er nu sekundært, for der er jo altid den lille pigsvamp. Den slår enhver kantarel med flere banelængder til enhver tid.
Send en kommentar