Saftig bryst. Ikke tålelig... rigtig saftig. Lige før lårene var mere tørre end brystet, det har jeg aldrig oplevet før. Mundlamme var vi. Det er ikke til at vide, hvad der er vigtigste - at fuglen var godt opdrættet og øko, eller at den var brinet, altså havde ligget natten over i en 6% saltlage. Men hold op...
lørdag den 28. november 2009
Fantastisk kalkun
Saftig bryst. Ikke tålelig... rigtig saftig. Lige før lårene var mere tørre end brystet, det har jeg aldrig oplevet før. Mundlamme var vi. Det er ikke til at vide, hvad der er vigtigste - at fuglen var godt opdrættet og øko, eller at den var brinet, altså havde ligget natten over i en 6% saltlage. Men hold op...
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
1 kommentar:
Det der var den saftigste lækreste Kalkun jeg nogensinde har smagt.. jeg troede vitterligt ikke kalkun kune være så saftig. Tak til min mor og tak til slagteren på Kultorvet.
Send en kommentar