Sider

fredag den 21. august 2009

Leverpostej på rug-sprö

...og et halvhjertet appel til min fornuft og (manglende?) økonomisk sans til at styre en svimlende lyst til at lave et fantastisk mad og vin sted. Københavns svar på Gottino og Le Baratin.

Et lille, uhøjtideligt sted, uhyggelig god mad. Der smager. Dyb, intens. Fri for alt for anrettede tallerkener. Ikke fordi jeg ikke vil spise dem af og til hos andre - bare ikke her.

Vinene også, nogle der giver oplevelser at drikke. Hvor vi kender maden og vinene så godt, at der hele tiden opstår åbenbaringer, når folk får dem i munden sammen.

Tiltrækker gode folk, og dygtige. God stemning. Varm. Intelligent. Det koster ikke en formue at være der. Så seriøs omkring maden og vinen, at det føles let. Højt smagsniveau, nul snobberi.

Mad-korridorer til Sønderjylland og Sydfrankrig. Råvarer lige taget op af jorden og havet. Fra CO2 positive landbrug. Foie gras uden tvangsfodring. Når det først begynder at rulle...

Ingen kommentarer: