Hurtig frokost på en kold, regnvejrs-hjemmearbejdsdag. Grilled cheese, rigtig barndoms amerikaner-mad. Ikke for tykke skiver cheddar-ost lagt ovenpå blommetomatskiver og rucola.
Det hele ovenpå et par skiver langtidshævet surdejsbrød fra Van Hauen. Noget af det bedste brød, der kan fås i Kbh, synes jeg. Lige den tand bedre end hos Emmery's, Lagkagehuset og diverse andre gode øko-bagere. Som alle laver mange super brød...
Men der er noget med den lille syrlighed i smagen, en virkelig perfekt konsistens på krumme og skorpe, den rigtig spændstighed i hånden.
Brødskiverne ristes, så de er færdige på den ene side og halvfærdige på den anden. Tomatskiver, salt, peber og rucola kommes på den færdige side. Så cheddarost.
Madderne grilles under ovngrillen indtil osten er smeltet og begynder at tage farve, 3-5 minutter. Og spises mens de er helt varme... ikke alt for meget fotografering...
3 kommentarer:
mums.. lige som da jeg var barn.
Får helt lyst til at gå hjem og spise det samme på en gråvejrs dag som idag.
YUM! Det er sjovt, men der er virkelig ikke mange ting, der stikker saadan en omgang. Saa simpelt, og saa laekkert.
hej bambino,
mmm, den gang havde du bare ikke været så uforsigtig at lade en tomat slippe inde under osten :-)
ja, fanatic, jeg synes det er en særlig glæde, når det enkelte bare er super godt
Send en kommentar