3-4 bagte rødbeder og et par æbler, begge uden skræl og i tern. Æblerne er Holsteiner Cox, mit yndingsæble for tiden, fordi det er stærkt, syrligt og samtidig sødt. Dressing af lidt fløde og saft af en mineola - i stedet for citron, så fik jeg appelsinaromaen sammen med syren. Med kødet og et glas afkølet Rosso di Montalcino.... Jonas havde nok drukket en øl, det havde også været godt.
mandag den 19. februar 2007
Bagte rødbede- og æblesalat
3-4 bagte rødbeder og et par æbler, begge uden skræl og i tern. Æblerne er Holsteiner Cox, mit yndingsæble for tiden, fordi det er stærkt, syrligt og samtidig sødt. Dressing af lidt fløde og saft af en mineola - i stedet for citron, så fik jeg appelsinaromaen sammen med syren. Med kødet og et glas afkølet Rosso di Montalcino.... Jonas havde nok drukket en øl, det havde også været godt.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar