Sider

mandag den 17. maj 2010

Danske asparges

... er over os. Jeg har fået dem de sidste dage. Hvor er det velsignet, at det er blevet nemmere at købe dansk asparges uden at skulle køre langt efter det.

Det gjorde vi alligevel i weekenden. Til Nørre Alslev egnen og besøge en gammel ven. Aspargesene hentede vi fra Lolle frugts gårdbutik.

Sammen med et par poser rigtige æbler. I stedet for industrielt behandlede lyserøde lady'er og andre almindelige købeæbler, som er en fornærmelse at få i munden. Det kunne da gå, hvis det var af nød, jeg mener, hvis man sultede. Det gør vi ikke, det er bare forarmelse.

2 kommentarer:

Lars sagde ...

Danske asparges er nu altså godtnok lækre. Jeg kan ikke vente med at få min have klar, så jeg kan få nogle plantet. De er jo bedst direkte fra planterne.

OG.. idag fik jeg et æble fra Argentina som overhovedet ikke duftede af æble. Slet ikke! Istedet lugtede den fælt lissom WD-40, så det røg altså godtnok i skraldespanden. Vi var 3 kollegaer som uafhængigt af hinanden havde opdaget at de lugtede fælt. Sådan går det noglegange med udenlandsk frugt :(

kimmm sagde ...

ja, asparges i haven, mmm...
lyder grimt med æblerne... WD-40 lugt tilbage i WD-40 dåsen!!! :-)