Ikke så crazy, men rensdyr i mange former: koldrøget og saltet, fedtkogt - konfiteret - nakke, pocherede brisler, lever, letrøget tunge og det fineste mørbrad.
Små, faste Karl Johansvampe, søde roer og andre rodfrugter, tytte- og multebær.
Arktisk white fish, som vi oversat til helt, laks og ørred - de sidste i dagens anledning af dansk opdræt.
Små, faste Karl Johansvampe, søde roer og andre rodfrugter, tytte- og multebær.
Arktisk white fish, som vi oversat til helt, laks og ørred - de sidste i dagens anledning af dansk opdræt.
Vi startede med löjrom fra Meiko-søen på helt og cremefraiche m honning og fik en smagsprøve på gelé af te af ’Marsh Labrador'. En skovurt, som også bruges shamanistisk. Lækker.
Og fik produceret en række velsmagende og flødeholdige variationer over temaet rensdyr, rodfrugter, fisk og svampe. Tunge ting, ikke værst at skulle gå en halv time før jeg sat mig i toget.
Dessert var kanel, fløde og multebær på en haloumi-agtig ost. Øv. Der havde været mere kult topkok moderne formidling - og større lykke til vores søde tænder - over den multebær suppe med mousse af rensdyrmælk og hindbærsorbet, som der stod i menuen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar