Hvide asparges skal skrælles, man kan godt købe en særlig aspargesskræller. Jeg bruger kartoffelskrælleren, starter fra bunden og tager alt det, der kan føles trævlet i munden. Er blevet benhård, og prøver ikke på at spare på aspargesene, det er virkelig trælst at få trævlerne i munden. Det er næsten helt op til spidsen. Er der noget træede i bunden, skæres det af.
søndag den 13. maj 2007
Hvide asparges
Hvide asparges skal skrælles, man kan godt købe en særlig aspargesskræller. Jeg bruger kartoffelskrælleren, starter fra bunden og tager alt det, der kan føles trævlet i munden. Er blevet benhård, og prøver ikke på at spare på aspargesene, det er virkelig trælst at få trævlerne i munden. Det er næsten helt op til spidsen. Er der noget træede i bunden, skæres det af.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar