Sider

fredag den 28. januar 2011

Fødselsmiddag, tænke, tænke...

Øy, hvor er det længe siden! Ikke fordi der ikke sker noget... Har pt livets økonomiske lavpunkt med et dyrt hus, der ikke sælges hurtigt nok... og samtidig et af højdepunkterne, da i løbet af nogle dage nedkommer min svigerdatter med mit første barnebarn. 

Babyen skal fødes hjem - som sin far, i øvrigt - og jeg er kæmpe-privilegeret og er inviteret med. Sammen med Fs mor og søstre og andre fra familierne. Vi satser på, at min søster, hjemfødsels-jordmoderen, når sine sidste 2 ladies hjemme i NYC inden og er her også i tide. Ellers bliver det med Helle, den danske jordmor, alene.
Fødekarret er afprøvet og jeg er i tænkeboks om, hvad vi skal have til efter-middagen. Det bedste af det bedste og noget mor og far er vilde med. Og har lyst til at spise efter kræftpræstationen. Som kan laves lynhurtigt - hvis der kun går 2 timer, det er hendes anden fødsel - og kan opbevares i et ukendt antal dage inden. Fantastisk.

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Held og lykke med det hele, lyder som om der er gjort klar til en hel fantastisk oplevelse :-)

Mange hilsner
Birthe

Anonym sagde ...

efter tvillingernes fødsel lavede jeppe en fantastisk hjemmelavet hønsekødssuppe til mig. han havde læst at den skulle være specielt god for den barslendes blodprocent.

Held og lykke med fødselen til din svigerdatter.

kh
elisabeth

kimmm sagde ...

Tak Newyorker, jeg er spændt og glæder mig meget :-)

Hej Elisabeth, det lyder lækkert med hønsekødssuppe, det bliver vist også noget med fugl her, hun er vild med trøffel, så måske en helt enkel stegt perlehøne med tagliatelle med trøffel til.
kærlige hilsener Kim