Sider

lørdag den 15. oktober 2011

Æblets dag

Æblemos kogt på skind og kernehuse og en enkelt selleri/æble råkost til porterbraiserede svinekæber. Branmuffins med æbler og valnødder. Smagsprøverne til i morgen er ved at være klare.

Anledningen er Æblets dag, en æblefest med alvor bag, arrangeret af Forbrugerrådet, Slow Food, herunder yours truly, og Praktisk Økologi. Der sker en masse, programmet kan ses her. Måske får vi også svar på, hvorfor vi køber flere og flere udenlandske 'konceptæbler' - som Pink Lady - og spiser færre af de lækre æbler, vi har på træerne her i landet.
Min kompis i smagsboden er Carsten Lunding, som kommer med smagsprøver af æblegravet laks med peberrod og trifli af æble og hjemmebagt makroner. Pometet bestemmer folks medbragte æbler, der er prøver på forskellige spiseæbler, et mosteri og taler i fest og alvor. Det hele foregår i og omkring Cafe Væksthuset på LIFE i morgen fra 11 - 15. Vi ses, måske...

3 kommentarer:

Grøntsagspigen sagde ...

Vi sås :-)
Hvor var det en fantastisk dejlig dag til sådan et arrangement. Og nogle rigtig dejlige smagsprøver i havde lavet. var vild med Branmuffins med æbler, og Trifli.
Svinekæberne gik jeg desværre glip af.

kimmm sagde ...

Hej Randi
Ja, der var sådan en god stemning hele dagen. Dejligt at mini-hilse på dig. Godt du kunne lide smagsprøverne, vi var selv godt tilfredse med maden og med folks reaktioner på den.
kh Kim

kimmm sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.