Sider

fredag den 24. juni 2011

Pause og et par kuldsejlede projekter... suk

Det var slet ikke meningen, at blogge-pausen skulle vare så længe! I starten var det bare pga. en masse arbejde. Så brugte jeg en masse energi på et par spændende projekter, som trods gode koncepter, hårdt arbejde og kreative, hurtige løsninger til de medfølgende udfordringer, ikke kom op og flyve i denne omgang. F...

Begge projekter var på Møn. Hvilket indebar en del kørsel på smukke veje med hvide groftekanter. Vand allevegne. Mageløst. 

Første gang skulle jeg være et par måneder som køkkenchef på en nystartet café, med mad lavet af lokale, økologiske produkter fra kvali-producenter. Min forgænger var sprunget fra en uge før åbningen, en advarselstegn, jeg måske ikke burde have overhørt. Men lysten til at begrave mig i de vidunderlige produkter var for stærk. Maden til åbningen gjorde stor lykke hos gæsterne, men samarbejdet gik ikke og jeg kom tilbage til Farum. Øv.

Lidt efter fik jeg mulighed for at forpagte en sommercafé med spisning. Også på Møn - og med en skøn, cafékyndig partner. Vi ville køre nogenlunde samme koncept med lokale, mest øko råvarer. Efter en del forarbejde, bestemte vi os alligevel for, at vi ikke gør det i år, når vi allerede er så langt inde i sæsonen. Øv.

Hvor har jeg lært meget i juni måned!

5 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Æv at det ikke lykkedes :-/
Vil I så kaste jer ud i sommercafé-projektet på Møn til næste år?

Anonym sagde ...

Øv, at du ikke kommer til Møn i denne omgang. Jeg har godt hørt om "lidt" samarbejdsproblemer i den nye øko-café - synd det også skulle gå ud over dig :-(
Håber, sommercafé-projektet lykkes til næste år!!!!

kimmm sagde ...

Hey, Piskeris, lige nu ved jeg ingenting :-) kh

kimmm sagde ...

@Anonym, ja, det kunne have været så godt med cafeen :-) ærgerligt med de samarbejdsproblemer, når ideen er så god!

iphone reparation sagde ...

Selvom det ikke lykkedes i første omgang, så lyder det som et spændende projekt, og altid godt når man får lært en masse nyt :)


Sommerhilsen

Bo
http://www.mobilreparationer.dk/