tag:blogger.com,1999:blog-3089887380315434794.post8958937313781510116..comments2023-11-20T01:15:51.256+01:00Comments on Jonas kogebog: Citronfromagekimmmhttp://www.blogger.com/profile/11665160909604866209noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3089887380315434794.post-17324084532503834202010-05-24T10:29:48.075+02:002010-05-24T10:29:48.075+02:00Hej Michael
Hvis der er fløde i er det ikke så kr...Hej Michael<br /><br />Hvis der er fløde i er det ikke så krævende - en lidt frisk dessertvin gør det. En italiensk Malvasia (perlende) eller en god tysk Auslese eller Beerenauslese på Gewürtztraminer eller Riesling.<br /><br />Uden flødeskum er det mere krævende... jeg har gode erfaringer med Beerenauslese på druen Scheuraube til citrusdesserter. Druen indeholder meget syre, og er vinen stadig ung, er syren endnu ikke mildnet.<br /><br />Håber du kan bruge det. Fortæl gerne, hvis du finder på andet der virker... God fornøjelse!<br /><br />mange hilsener Kimkimmmhttps://www.blogger.com/profile/11665160909604866209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3089887380315434794.post-73002064539034788322010-05-21T08:02:09.954+02:002010-05-21T08:02:09.954+02:00Er der en dessertvin der går godt til citronfromag...Er der en dessertvin der går godt til citronfromage?Mikaelhttps://www.blogger.com/profile/12432890593379863717noreply@blogger.com