tag:blogger.com,1999:blog-3089887380315434794.post5570958688078170596..comments2023-11-20T01:15:51.256+01:00Comments on Jonas kogebog: Foie gras terrinekimmmhttp://www.blogger.com/profile/11665160909604866209noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3089887380315434794.post-21621066710722232152009-12-10T12:16:13.406+01:002009-12-10T12:16:13.406+01:00Duer ikke med almindelig lever - det skal være en ...Duer ikke med almindelig lever - det skal være en fedtlever - og det kan du se på, at den ikke er brun, men bleg og kit-farvet. <br />I inco på Flæsketorvet i Kbh kan du købe friske hele andelevere, ligesom der er andre af de større forretninger omkring flæsketorvet der har dem.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3089887380315434794.post-24659114494864181612009-09-29T17:51:45.610+02:002009-09-29T17:51:45.610+02:00Hej fanatic,
Ja, de er fine, bare noget helt andet...Hej fanatic,<br />Ja, de er fine, bare noget helt andet end den fede lever. Den er der ikke nogen erstatning for.<br /><br />Blender man nogle letstegte andelevere med en masse blød smør, får man en leverfedme, der godt kan ligne. Med lidt salt, peber og armagnac er det ikke det samme, men ret lækker. I små doser. Er også godt med kyllinglever og salvie.<br /><br />Glæde mig til at følge med...kimmmhttps://www.blogger.com/profile/11665160909604866209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3089887380315434794.post-32701022768092378362009-09-29T10:39:01.595+02:002009-09-29T10:39:01.595+02:00hejsa,
Har tænkt på at lave terrine de foie gras ...hejsa,<br /><br />Har tænkt på at lave terrine de foie gras en af dagene. Så de havde andelever på frost i Irma, men tror du den slags kan bruges? Synes ikke de ligner, den du har liggende på skærebrættet, som jo er ret stor. De lignede mere kyllingelever.foodfanatichttp://foodfanatic.wordpress.comnoreply@blogger.com