tag:blogger.com,1999:blog-3089887380315434794.post3945900218766559660..comments2023-11-20T01:15:51.256+01:00Comments on Jonas kogebog: Frisk korianderkimmmhttp://www.blogger.com/profile/11665160909604866209noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3089887380315434794.post-90758123615619093722009-08-18T07:14:12.755+02:002009-08-18T07:14:12.755+02:00Hehe koriander... mit hadforhold blev til en slags...Hehe koriander... mit hadforhold blev til en slags superlyst for en del år siden, måske har den en eller anden stof i sig.<br /><br />Tak for advarslen. Jeg kom et par afskåret cm af et plastbæger under låget til at holde bladene ned - men jeg fik billedet af muggen på nethinden og kom olieglassene på køl i aftes.<br /><br />Bang for, at blanchering, selv lyn-, vil forstyrre det æteriske finhed.kimmmhttps://www.blogger.com/profile/11665160909604866209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3089887380315434794.post-15816513795297366242009-08-17T21:01:06.710+02:002009-08-17T21:01:06.710+02:00Lyder spændende. Har et udpræget had-kærlighedsfor...Lyder spændende. Har et udpræget had-kærlighedsforhold til koriander - endelig ikke for meget!<br /><br />Vær forsigtig med olie-ekstraheringen. Har selv prøvet at vende tilbage til flasker med et tykt lag mug. Det skal være helt, helt dækket. Andre foreslår lynblanchering inden olien kommes på.Andershttps://www.blogger.com/profile/14181182522620021918noreply@blogger.com