tag:blogger.com,1999:blog-3089887380315434794.post2132646589839691821..comments2023-11-20T01:15:51.256+01:00Comments on Jonas kogebog: Pariserresterkimmmhttp://www.blogger.com/profile/11665160909604866209noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3089887380315434794.post-57150214041565939112009-12-15T17:26:53.431+01:002009-12-15T17:26:53.431+01:00Tak for tippet...
Industri'en lå lige ved sid...Tak for tippet... <br />Industri'en lå lige ved siden af vores lejlighed, og har alt det helt rigtige til et stamsted...kimmmhttps://www.blogger.com/profile/11665160909604866209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3089887380315434794.post-78489808838023157202009-12-15T10:58:02.722+01:002009-12-15T10:58:02.722+01:00Jo, Industricaféen er interessant, men jeg vil på ...Jo, Industricaféen er interessant, men jeg vil på det bestemteste anbefale l'Ourcine, 92 rue Broca. Man skal tage hele menuen - 3 retter - men det gør man også gerne. Man får en grundig indførelse i de enkelte retter, og det er påfaldende billigt.<br />Det er helt nede i 13e, så det er nok smart at bestille bord: 01-47-07-13-65. Metro Les Gobelins<br />Prøv f.eks. duebryst med foie gras mm. Mvh. cepAnonymousnoreply@blogger.com